A Nagy Ő: kiderült, miért szakított Tóth Dávid és Laura

Forrás: TV2 -
Nagy Ő TV2 szerelem Tóth Dávid A Nagy Ő Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletekre derült fény Tóth Dávid és Szalai Laura szakításával kapcsolatban. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk,Tóth Dávid a Nagy ő című műsorban Laurát választotta párjának a fináléban, ám kettejük kapcsolata azóta már véget is ért.

A kajakozó és a fiatal lány a TV2 Mokka című műsorában elárulták, hogy kapcsolatuk nem tartott tovább két hónapnál.

"Csodás nyarunk volt, szinte minden napot együtt töltöttünk. Voltunk Horvátországban is. Régóta nem vittem haza senkit, de Laurát a szüleim és az összes barátom megismerte. Két hónap után azonban egyre több volt a vita köztük, a sokasodó feszültség pedig szép lassan megölte a legszebb érzelmeket is. Én kezdeményeztem a beszélgetést, de Laura is hasonló véleményen volt, hogy ez így nem jó. Azt éreztem, nagyon máshol tartunk az életben, és talán a tizenegy év korkülönbség idővel kiütközött" - nyilatkozta Dávid a Story magazinnak.

Tóth Dávid szerint sok volt a tizenegy év korkülönbség. Forrás: TV2

Laura szintén megszólalt, és elmondta, hogy nem bánja, hogy véget ért a kapcsolatuk, hiszen azóta rátalált a szerelem egy új férfi személyében, akit szintén Dávidnak hívnak.

"Magam sem hiszem, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy a hatéves kapcsolatomat Dávid követte, a szakításunk után nem sokkal pedig valaki más toppant az életembe. A sors fintora, hogy ő is Dávid, csak nem Tóth. Naponta többször megnézem a közös fotóinkat, videóinkat, és fülig ér a szám. Bár még friss ez a találkozás, úgy érzem, hogy ebből bármi lehet" - fűzte hozzá Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.