Máris új párja van Laurának, A Nagy Ő választottjának

Nagy Ő TV2 szerelem Tóth Dávid Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő sztárja, Tóth Dávid két hónap után szakított választottjával, Szalai Laurával. Elmondásuk szerint jóban maradtak, annak ellenére, hogy a párkapcsolatuk nem működött. A lány nem búslakodott sokáig: már új férfi van az életében. 

Tóth Dávid és Szalai Laura, A Nagy Ő szerelmespárja végül csak két hónapig voltak együtt. Dávid elmondása szerint mindketten rájöttek: nem passzolnak egymáshoz, és kifogott rajtuk a tizenegy év korkülönbség, így hamar lezárták kapcsolatukat.

Tóth Dávid még mindig keresi az igazit, ellenben a 24 éves Laura nem sokáig búslakodott, hiszen úgy néz ki: egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

"Magam sem hiszem, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy a hatéves kapcsolatomat Dávid követte, a szakításunk után nem sokkal pedig valaki más toppant az életembe. A sors fintora, hogy ő is Dávid, csak nem Tóth. Naponta többször megnézem a közös fotóinkat, videóinkat, és fülig ér a szám. Bár még friss ez a találkozás, úgy érzem, hogy ebből bármi lehet" – mondta el Laura a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.