Exatlon Hungary All Star Nagy Réka TV2 műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már alig várják az Exatlon legújabb évadát, ami számos meglepetést tartogat, hiszen már a kezdőcsapatok számai is eltérőek. Azt azonban még homály fedi, hogy ki lesz a korábbi évadok műsorvezetője, Palik László utódja.

A rajongóknak már nem kell sokat várni, hiszen január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star. Az eddigi évadokhoz képest számos eltérésre számíthatunk: vegyesen indultak útnak Karibi-térségbe a bajnokok és kihívók: az első évadtól kezdve a harmadikig mindegyikből feltűnik egy ismerős arc. Azt már tudjuk, hogy Gelencsér Timi helyett Nagy Réka kíséri a versenyzőket a pálya mellett, és ő fog beszélgetni velük a futamok után.

A kezdőcsapatok tagjai már megérkeztek Dominikára, és a forgatások is elkezdődtek. Idén 8-8 játékos helyett 10-10 exatlonista vesz részt a műsorban, akiknek a telefonjaikat ismét le kellett adniuk, így közösségimédia-oldalaikra közeli hozzátartozóik fognak posztolni helyettük. Már megérkezett az új beharangozó videó is, amelyben kocsikkal és motorokkal érkeznek a versenyzők.

Egy fontos kérdésre azonban eddig még nem derült fény, mégpedig a műsorvezető kilétére. Nagy Réka annyit elárult, hogy ő már tudja, és nagyon várja, hogy végre mindenkivel megoszthassa. A fontos részlet majd csak január 3-án, este 8 órakor derül ki a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.