II. Erzsébet brit királynő Károly herceg koronavírus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, ismét pozitív lett Károly brit trónörökös legutóbbi koronavírus-tesztje - jelentette be csütörtökön a walesi herceg londoni hivatala. A herceg jelenleg karanténban gyógyul. Ám mivel néhány napja találkozott II. Erzsébettel, az uralkodó egészségi állapotát most kiemelten figyelik. 

A királynőnek egyébként nincsenek koronavírus-fertőzésre utaló tünetei. Kamilla cornwalli hercegné koronavírustesztje pedig negatív lett.

Forrás: Getty Images/Wpa Pool

II. Erzsébet - akiről számos érdekességet olvashatsz ebben a cikkünkben - és a palota néhány napja ünnepelte a trónra lépésének 70. évfordulóját, ahol az utódlásáról is beszélt. Most első ízben fejezte ki nyilvánosan azt a kívánságát is, hogy elsőszülött fiának, Károly trónörökösnek a felesége, Kamilla cornwalli hercegnő Károly trónra lépése után felvehesse a királyné címet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.