Puskás Peti szerint Dallos Bogi hülyét csinált belőle a színpadon

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
TV2 Dallos Bogi és Puskás Peti Puskás Peti Sztárban sztár Dallos Bogi Puskás-Dallos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Sztárban sztárban Dallos Bogi férjét, Puskás Petit alakította. Az X-Faktor mentora a stúdióban drukkolt feleségének, a produkció után pedig nehezen találta a szavakat.

Puskás-Dallos Bogi hétről hétre lenyűgözi a zsűritagokat és a nézőket, hiszen brutális produkciókat visz színpadra. A vasárnapi Sztárban sztárban a The Biebers frontemberét, imádott férjét, Puskás Petit alakította.

Az X-Faktor mentora egy este erejéig kimenőt kapott anyacsatornájától, így élőben izgulhatta végig Bogi produkcióját, amire nehezen találta a szavakat.

- mondta Peti.

Míg Bogi a zsűritől a maximális 40 pontot kapta, és jövő héten is bizonyíthat, Orsovai Reninek búcsúznia kellett a műsorból. Az énekesnőt Kiss Ramóna és versenytársai is megsiratták, hiszen sokak szerint ő volt az egyik legjobb versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.