Rihanna különös párkapcsolatai - még DiCaprióval is randizott, mielőtt megtalálta az igazit

Forrás: Getty Images -
párkapcsolat Chris Brown A$AP Rocky magazin Leonardo DiCaprio Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna 2020 óta alkot egy párt A$AP Rocky-val, nemrég jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Azonban, mielőtt Rihanna megtalálta volna élete párját, több igazán híres emberrel is összesodorta az élet. 

A világhírű énekesnő, aki ezen a napon ünnepli 34. születésnapját, hosszú, kacskaringós, könnyektől és fájdalomtól nem mentes út során találta meg az igazi, mindent elsöprő szerelmet. Híres exei között olyan nevek vannak, mint Drake, Travis Scott - akinek most született meg második gyermeke Kylie Jennertől - és Lewis Hamilton. Most, hogy a világhírű barbadosi énekesnő, úgy tűnik, megtalálta az életre szóló boldogságot. Nézzük meg, hogyan jutott idáig.

Shia LaBeouf

Shia LaBouf és Rihanna még 2007-ben randiztak egymással. A Transzformers sztárja a Playboynak nyilatkozott a románcról: elmondta, hogy csupán egy randijuk volt, mert sajnos nem volt meg közöttük a szikra. A szenvedély ugyan hiányzott, de elmondása szerint barátok maradtak.

Shia LaBeouf Forrás: Getty Images for HFA/Emma Mcintyre

Chris Brown

Rihanna és Chris Brown se veled-se nélküled kapcsolata 2009-ben vett rémes fordulatot, amikor a rapper fizikailag bántalmazta az énekesnőt a Grammy-átadó után. A férfit ezután öt év próbaidőre, közösségi munkára és családon belüli erőszak elkövetése miatti tanácsadásra ítélték.

Rihanna 2012-ben Oprah műsorában arról beszélt, hogy a rapperrel karöltve dolgoznak barátságukon. Az énekesnő azt mondta, hogy a bántalmazó Chris Brown volt élete szerelme, és ebből adódóan mindig szeretni és támogatni fogja.

Rihanna és Chris Brown Forrás: Getty Images

Matt Kemp

Miután párkapcsolata Chris Brownnal véget ért, Rihanna a profi baseball-játékossal, Matt Kemppel jött össze. Szerelmük amilyen gyorsan jött, úgy ment, mivel képtelenek voltak összeegyeztetni sűrű időbeosztásukat.

Rihanna és Matt Kemp Forrás: Getty Images

Ashton Kutcher

Az énekesnőt és a színészt 2012-ben hozták kapcsolatba egymással. Románcuk néhány hétig tartott, de igyekeztek titokban tartani. Akkoriban mindketten szinglik voltak, de egyikőjük sem vágyott semmi komolyra, amit azzal magyaráztak, hogy túl elfoglaltak, és sűrű az időbeosztásuk ahhoz, hogy bármi komoly kialakuljon köztük.

Fotó: AFP

Leonardo DiCaprio

Rihannát és az azóta Oscar-díjas színészt 2015-ben szúrták ki egy párizsi szórakozóhelyen. A páros annyira beindította a rajongók fantáziáját, hogy rögtön "Lihannának" és "Rihcapriónak" kezdték nevezni őket.

Egy meg nem nevezett forrás viszont pillanatok alatt lerombolta a róluk alkotott romantikus képet, amikor elmondta, egyik fél sem akart semmi komolyat a másiktól. A páros a rákövetkező évben együtt jelent meg a Coachellán, de a történetük itt véget is ért.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Lewis Hamilton

2015 augusztusában Rihannát és a Forma-1-es világbajnokot, Lewis Hamiltont közösen látták nyaralni az énekesnő szülőföldjén, Barbadoson. A hivatalos álláspont szerint azonban csupán barátság volt közöttük.

Rihanna és Lewis Hamilton Forrás: Getty Images

Travis Scott

2015-ben látták őket csókolózni a New York-i divathéten. Travis később kreatívnak, inspirálónak, és egyenesen múzsának nevezte az énekesnőt. Viszont ahogy azt már tudjuk, ezután nem sokkal Travis összejött Kylie Jennerrel, akivel nemrég született meg második közös gyermekük.

Travis Scott Forrás: Getty Images/Rick Kern

Drake

Drake és Rihanna szintén se veled-se nélküled kapcsolata 2009-től 2016-ig tartott. A páros hol együtt volt, hol szakított, de Drake 2016-ban azt nyilatkozta, hogy 22 éves kora óta szerelmes az énekesnőbe. Két hónappal később szakítottak, a már megszokott sűrű időbeosztásra hivatkozva.

Rihanna 2018-ban egy interjúban azt mondta Drake-ről, hogy már nem barátok, de tulajdonképpen nem is ellenségek.

Rihanna és Drake Forrás: Getty Images

Hassan Jameel

A szaúdi milliomossal 2017-től 2020. januárjáig tartott párkapcsolatuk. Bár kívülről komoly szerelemnek tűnt, közel három év után elváltak útjaik, különbözőségükre hivatkozva.

Hassan Jameel Forrás: Wikipedia/Naim shadOwpp/Naim Chidiac

A$AP Rocky

Jameellel való szakítása után nem sokkal, még 2020-ban indultak el a pletykák, hogy a két híresség között több van barátságnál. Rihanna és A$AP Rocky ismeretsége egészen 2013-ra nyúlik vissza, amikor a rapper Rihanna előtt lépett fel a Diamonds World Tour alatt.

A pár 2021-ben vállalta fel egymást, A$AP Rocky akkor élete szerelmének hívta az énekesnőt. Párkapcsolatuk pedig úgy néz ki, mostanra igen komolyra fordult, hiszen nemrég jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

Rihanna babát vár szerelmétől, ASAP Rockytól Forrás: Getty Images for Fenty Beauty & Fenty Skin/Rich Fury 2022/Rich Fury

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.