Visszatér a TV2-re Jakupcsek Gabriella: ebben a műsorban lesz látható

Szerencsekerék TV2 Kasza Tibi folytatás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik legendás vetélkedője tavaly teljesen megújult formában tért vissza a képernyőre. A nézők hamar megszerették a modern Szerencsekereket, nemsokára pedig érkezik a műsor folytatása!

A Szerencsekerék új évada április 11-én indul a TV2-n, és minden hétköznap este látható lesz. A műsor házigazdája Kasza Tibi marad, de visszatér Sydney van den Bosch is, aki ezúttal is a betűforgatásban segédkezik majd.

A humoros és drámai pillanatokat ígérő folytatásban adásonként továbbra is két civil versenyző, valamint egy híresség méri össze tudását és szerencsejét. Az új adásokban feltűnik majd Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Demcsák Zsuzsa, Fresh Andi, Erdélyi Mónika, Bódi Margó, Krausz Gábor, Stohl András és Curtis is.

Jakupcsek Gabriella a Szerencsekerékben Forrás: TV2

– árulta el Kasza Tibor, aki leginkább azt szereti a vetélkedőben, hogy a sztárvendégek is teljesen önfeledten vetik bele magukat a játékba.

Szerencsekerék vadonatúj részekkel április 11-től minden hétköznap 20:00-tól a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.