mikor lesz vége a Jóban Rosszbannak finálé Jóban Rosszban TV2 szappanopera megszűnik a Jóban Rosszban befejező rész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte mindenkit meglepetésként ért, amikor a csatorna bejelentette, hogy megszünteti legrégebbi sorozatát, az egykoron kimagasló nézettségű Jóban Rosszban című szappanoperát.

A tavaly nyári bejelentés óta minden rajongó azt találgatta, hogy mikor kerülhet képernyőre a Jóban Rosszban befejező epizódja. A bizonytalanságnak azonban vége, ugyanis kiderült, hogy 17 év után napokon belül örökre elköszön a tévézőktől a TV2 kórházas szappanoperája.

– vette észre a SorozatWiki a tévécsatorna ajánlóját.

Napokon belül véget ér a Jóban Rosszban Forrás: TV2

A sorozat 2005. január 23-án indult a TV2-n, az utóbbi években viszont már nem a főadón, hanem a SuperTV2-n sugározták a szappanopera részeit. A Jóban Rosszban utolsó adásait már leforgatták, és a készítők vélhetően csavaros, meghökkentő és érzelmes történetekkel búcsúznak majd a szériától.

A TV2 Csoport nézői nem maradnak saját gyártású műsor nélkül, ugyanis napokon belül új részekkel tér vissza a Doktor Balaton és elindul a Pepe című családi vígjátéksorozat is, melynek főszereplője, Simon Kornél nemrég interjút adott a Life.hu-nak. A kulisszatitkokról is szóló beszélgetést ide kattintva olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.