Rituálék részeként issza párja vérét a híres színésznő

Forrás: Getty Images -
asztrológia MGK vér Richard Colson Baker Megan Fox tarot rituálé sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox és Richard Colson Baker, azaz Machine Gun Kelly (MGK) év elején jegyezték el egymást. Akkor a színésznő megdöbbentő vallomást tett: párjával időnként isznak egymás véréből. Hogy ezzel mi a céljuk, arról mostanáig nem beszélt. 

Azonban a Glamournak adott interjújából kiderült, hogyan is zajlik Foxéknál a vérivás.

Megan Fox és Machine Gun Kelly Forrás: Getty Images

A színésznő, aki úgy gondolja, hogy ő teremtette a nála 4 évvel fiatalabb párját, asztrológiával foglalkozik, tarot kártyát vet és rengeteget meditál, újholdokor és teliholdkor különböző szertartásokat végez. Ez utóbbiakon szoktak egymás vérből inni vőlegényével, Machine Gun Kellyvel.

"Azt hiszem, ez kicsit félrevezető volt, hogy egymás vérét isszuk, az emberek serlegekkel a kezünkben képzelnek el bennünket, mint a Trónok harcában, de valójában csak pár csepp vérről van szó, amit alkalmanként, rituális keretek között fogyasztunk el" - mondta a világsztár a magazinnak adott interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.