Nagy elhatározásra jutott Palik László: szerelmi életét is érinti a döntés

Gyarmati Gábor Palik László Palik László párja összeköltözés együttélés Marsi Anikó kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert tévés házaspár, Marsi Anikó és Palik László kapcsolata tavaly futott zátonyra és bár megannyi közös év és gyermekek is összekötik őket, mégis a válás mellett döntöttek. A bíróság végül idén bontotta fel a frigyet, és mára mindkét híresség új életet tudott kezdeni.

Marsi Anikó Gyarmati Gábor, míg Palik László egy titokzatos ügyvédnő oldalán találta meg a boldogságot. Mindkét egykori házastárs élete remekül alakul, új párjaikkal komoly terveik van, így könnyen elképzelhető, hogy hamarosan mind Anikó, mind Laci újra kimondja a boldogító igent. Erre utalhat, hogy Gyarmati a menyasszonyaként emlegette a Tények híradósát, Palik pedig nagy elhatározásra jutott, és közel egy év után már együtt él kedvesével.

Palik László Forrás: TV2

Az összeköltözés hírét az egykori sportkommentátor ismerőse árulta el a Blikknek. Az informátor szerint mind Laci, mind párja, Petra óvatos, hiszen mindketten csak nemrég zárták le korábbi házasságaikat. Abban azonban biztosak, hogy közösen képzelik el a jövőjüket, de úgy, hogy Petra megőrzi függetlenségét, ezért a lakását egyelőre még nem adta el.

Kapcsolatuk harmóniáját jelzi, hogy mindkét szülő megszerette a másik gyermekeit, és a csemeték is jól kijönnek egymással, lévén egy iskolába járnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.