Áll a bál a királyi családban! Lefokozták Harry herceget és Meghan Markle-t

Forrás: AFP/Saeed Khan -
lefokozás királyi család Meghan Markle botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról írtunk, hogy III. Károly királynak elege van az állandó botrányokból, nem szeretné, ha a családja a továbbiakban a viszályok miatt kerülne a címlapokra. A brit királyi család hivatalos honlapján azonban olyan dolog történt, ami újabb viszályokat szülhet a családban: lefokozták Harry herceget és Meghan Markle-t.

A weboldalon a királyi család felnőtt tagjainak listája található, mindenkinek saját „róla" szóló oldallal, ahol egészen a közelmúltig Sussex hercege és hercegnője a rangsor közepén szerepelt, a rangidős tagok alatt - írja a Mirror.

Azonban

a weboldalt a királynő halála után átdolgozták: a pár a második és a harmadik legalacsonyabb helyre került, közvetlenül András herceg fölé az új rangsorban.

Áll a bál a királyi családban! Lefokozták Harry herceget és Meghan Markle-t Forrás: AFP/Saeed Khan

Harry és Meghan felett van Gloucester hercege és hercegnéje is, valamint Kent hercege és Alexandra hercegnő is, ami nagyon kellemetlen lehet a párnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.