"Bizalom azt érzem, eléggé elszállt" - a TV2 két sztárja között feszültség alakult ki

vita Money or Love - Fogadj a szerelemre! TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Money or Love két szereplője között feszültség alakult ki, ugyanis Zotya nem azt hívta randizni, akire számítottak.

A Money or Love című realityben megváltozott a felállás: Zotya ugyanis nem Angit hívta randizni, noha eddig úgy tűnt, neki csapja a szelet. Helyette Petrát hívta el. Ez a lépés feszültséget okozott, pedig Zotyának megvolt rá az oka. Angéla szerint a fiú ezzel lejáratta őt, de még menthetőnek látja a helyzetet.

"Tudom, hogy Zotya oda van értem, szóval úgy gondolom, ha nyitok felé, akkor rendeződhet a dolog. A másik kiszemeltem nyilvánvalóan Bence, aki hangoztatta is, hogy tetszem neki, tetszik neki az energiám. Ha Zotyával nem tudnánk a problémáinkat tisztázni, akkor biztos vagyok benne, hogy Bencének ugyanúgy tetszenék, én pedig ellennék vele" - mondta Angi.

Zotya úgy érzi, Angi elárulta Forrás: TV2

Zotya elárulta, miért döntött így. "Az az oka, és ez marad is, hogy azt érzem, hogy az Alex-szel való szimpátiaszavazásnál engem valamilyen szinten elárult és nem tartotta azt, amit mi megbeszéltünk. Én három fő elvvel jöttem ide, ami az őszinteség, fairplay és becsület. Szerintem ő mind a hármat megszegte és nem tartom korrektnek, hogy a párom nem bízik meg bennem és nincs mellettem. Egy külső szavazati eredményre hivatkozva rögtön feldob, légből kapott érvekkel. Szerintem ha valaki nem áll hozzám egyenesen, akkor ne várja, hogy én úgy álljak hozzá. Én nem szeretek haragot tartani, én valamilyen szinten elvárom tőle, hogy belássa, hibázott és valamilyen szinten ő indította el ezt a lavinát. Ha tud felém nyitni és látom rajta az őszinte megbánást, akkor látok rá esélyt, hogy játékostársként tudunk együttműködni, de a bizalom azt érzem, eléggé elszállt" - idézi a Bors Zotyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.