III. Károly lemond a trónról és Harry veszi át a koronát – állítja Nostradamus egyik jóslata

Forrás: AFP -
királyi család III. Károly jóslat Harry herceg Nostradamus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ a brit uralkodócsaláddal foglalkozik, miután múlt héten elhunyt II. Erzsébet királynő. A trónt fia, Károly örökölte, aki harmadik lett ezen a néven. A híres, vagy egyesek szerint hírhedt francia csillagász azonban nem jósolt fényes jövőt a brit monarchiának.

A próféciáiról elhíresült Nostradamus egyesek szerint megjósolta, hogy II. Erzsébet halálával lezárul egy korszak, és ez a brit királyi család végét is jelentheti. A francia tudós azonban mást is előre látott, állítja Mario Reading asztrológus, aki Nostradamus munkásságának és műveinek szakértője.

Forrás: AFP

Reading szerint Nostradamus soraiból kiolvasható, hogy a csillagász előre látta a királynő halálát, ugyanis utalást tesz arra, hogy 2022 környékén fog távozni az élők sorából, és öt évvel hamarabb, mint 101 évet élt édesanyja. A jóslat bevált, ugyanis a királynő 96 éves volt.

A férfi szerint Nostradamus azt is megjövendölte, hogy III. Károly nem lesz sokáig a trónon, idős korára hivatkozva lemond majd a koronáról, de azt nem elsőszülött fia, Vilmos, hanem az örökösödési sorban jócskán mögötte álló Harry herceg veszi majd át – írja a nuus.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.