Monoki Lehel a Párharcban: nem gondolta, hogy teljesítmény nélküli emberekkel lesz egy műsorban

Forrás: TV2 -
TV2 Gyenesei Leila Monoki Lehel videó párharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó is megméretteti magát a hétfő este induló Párharc című műsorban. Lehel már a beköltözés napján elbizonytalanodott, első gondolata az volt, hogy mit keres itt valójában.

Monoki Lehel és szerelme, Gyenesei Leila teljesen új terepre léptek, amikor elfogadták a Párharc című műsorba való felkérést. Korábban elmondták, hogy azért mondtak igent a szereplésre, mert mindketten nagyon szeretik az új dolgokat és a kihívásokat. Lehel akkor elmondta, hogy egy "céltalan, rihi-röhis, semmitmondó műsorba" biztosan nem mentek volna el, de ez nem az.

A műsor első napjáról kikerült a TV2 oldalára egy rövid jelenet, amelyben a műsorvezető teljesen ledöbbent, mikor meglátta, hogy kikkel lesz hosszú ideig összezárva:

míg a ValóVilágból VV Csokiként megismert Chris Tanoh és menyasszonya, Hedda arról beszélgetnek, milyen szimpatikusak nekik Lehelék, addig Lehel azt ecseteli Leilának, hogy Csokiékat látva az első gondolata az volt, hogy mit keres itt, ugyanis nem gondolta volna, hogy "teljesítmény nélküli emberekkel" lesz egy műsorban.

Párharc hétfőtől minden hétköznap este az Ázsia Expressz után a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.