Demcsák Zsuzsa hazaért Dominikáról: "Minden átértékelődött bennem"

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Dominika Money or Love - Fogadj a szerelemre! TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa még a nyáron utazott ki Dominikára a Money or Love stábjával. Hónapokig távol volt a családjától, amit nagyon nehezen viselt.

"Azt a pillanatot, amikor hazaértem a családomhoz, nem tudom szavakkal elmondani. Egy érzelmi hullámvasúton ültem, de hogy végre itthon lehetek, fantasztikus. Dominikán minden átértékelődött bennem, és az biztos, hogy soha többet – akár csak két hétre is – nem hagyom el a családomat!" - modta a Blikknek a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa Dominikán rengeteget fogyott Forrás: TV2


A legnehezebb az volt Zsuzsa számára, hogy a Fiona hurrikán miatt a gyerekei nem tudtak kilátogatni hozzá az őszi szünetben. Együtt akarták felfedezni a szigetet. Mostantól azonban csak a családra koncentrál, úgy érzi, hogy testileg és lelkileg is meg kell erősödnie.

"Dominikán a körülmények miatt rengeteget fogytam. Azon leszek, hogy minél hamarabb megerősödjek lelkileg és fizikailag egyaránt, de már sokkal könnyebb minden, hogy a családommal vagyok" - mondta a Meglepetés magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.