Ezért nem vesz karácsonyi ajándékot gyermekeinek Drew Barrymore

Forrás: Getty Images/FilmMagic -
karácsony színésznő ajándék sztárok Drew Barrymore sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemben az amerikai gyerekek többségével, Drew Barrymore gyermekei nem karácsonyi ajándékokra ébrednek majd december 25-én, és ennek megvan az oka. 

A színésznő-műsorvezető 8 és 10 éves gyermekei nem örülnek, hogy semmi nincs a fa alatt karácsonykor, de Barrymore kitart a döntése mellett.

"Minden karácsonykor elviszem őket kirándulni" - mondta Drew az ET -nek.

Drew Barrymore Forrás: Getty Images/FilmMagic

"Nem kapnak ajándékot, aminek az ő korukban szerintem nem örülnek. De hiszem, hogy emlékezni fogunk a helyre, ahova elmentünk, a fényképekre, melyeket készítettünk, és az élményre. És én ezt akarom nekik adni" - magyarázta, majd így folytatta:

"Rengeteg dolgot kapnak egész évben, szóval nem vagyok olyan, mint valami fura, szigorú, hideg anyuka, aki azt mondja, nem kaptok ajándékot, és kész. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy egy emlék jobb ajándék. Inkább fektetek ebbe, mint egy babaházba vagy valami hasonlóba."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.