Harry herceg szuperhősnek öltözött - nem is hinnéd, milyen jól áll neki

katonák brit fegyveres erők jelmez gyerekek Sussex hercege Pókember Mikulás katona Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercege Pókember jelmezt húzott, abban közvetített karácsonyi üzenetet azoknak a gyerekeknek, akik elvesztették a brit fegyveres erőknél szolgáló szülőjüket.

Harry herceg Pókembernek öltözve egy vidám és szívet melengető karácsonyi videóüzenetet rögzített a gyászoló gyermekek jótékonysági szervezete számára. Sussex hercege boldog karácsonyt kívánt a fiataloknak a Scotty's Little Soldiers jótékonysági szervezet számára készült, egy perces klip.

A videót olyan gyerekeknek játszották le, akik elvesztették a brit fegyveres erőknél szolgáló szülőjüket. Harry üzenete így kezdődik: "Hé, Scotty kis katonái. Üdvözöllek a karácsonyi partin!"

Harry ezután kihívás elé állítja a gyerekeket, hogy "mentsék meg a karácsonyt" úgy, hogy legyőzik azokat a gonosztevőket, akik ellopták a Mikulás ajándékait. A gyerekek egy sor kihíváson vettek részt a Hősök és gazemberek témájú parti keretében.

A hozzájuk intézett üzenetében a herceg azt is elmondja, hogy tudja, hogy a karácsony az az időszak, amikor nagyon-nagyon hiányozni fognak az elhunyt szeretteik, de ez így van rendjén.

"Ugyanakkor bűntudatot érezhetünk, amiért a szüleink nélkül szórakozunk. De azért vagyok itt, hogy biztosítsalak róla, hogy a szülők mindig azt szeretnék, hogy jól érezzük magunkat, oké? Tehát ne érezz bűntudatot. A valaha volt legjobb napod lesz, különösen ezzel a Scotty's Little Soldiers közösséggel" - folytatja Sussex hercege, és hozzáteszi: "Menj, és érezd jól magad!" - miközben felemeli Pókember álarcát, hogy felfedje kilétét a gyerekek előtt.

Végül azt suttogja: "Boldog karácsonyt" - írja a Daily Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.