dokumentumsorozat Sussex hercegnéje Diana hercegné Netflix Sussex hercege Harry herceg Harry és Meghan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Útjára indult a Harry herceg és felesége, Meghan Markle életéről szóló dokumentumsorozat a Netflixen. Az első rész is számos meglepetést tartogat a hercegi párt eddig csak felületesen szemlélő nézők számára. 

III. Károly király fiatalabbik gyermeke többek között arról is mesélt, hogy szerinte mennyire hasonlít egymásra néhai édesanyja, Diana hercegné és Sussex hercegnéje.

Meghan Markle Diana hercegnére emlékezteti Harry herceget Forrás: AFP/Angela Weiss

"Maga Meghan és a viselkedése nagyon emlékeztet anyámra. Megvan benne ugyanaz az együttérzés, ugyanaz az empátia, ugyanaz a magabiztosság. Megvan benne az a melegség" - vallotta meg feleségével kapcsolatos érzéseit Harry herceg a kettejükről készült dokusorozatban.

Azt is hozzátette: tudja, hogy nem mindenki ért majd egyet azzal, amit tett és ahogy azt tette, de ő tudta, hogy meg kell védenie a családját, különösen azok után, ami az édesanyjával történt.

"Nem akartam, hogy a történelem megismételje önmagát" - mondta a kamerák előtt Harry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.