"Meghan Markle kegyetlen, félnek tőle az emberek" - állítja az oknyomozó újságíró a könyvében

Windsor-ház kegyetlen Sussex hercegnéje Meghan Markle könyv gonosz Harry herceg Tom Bower
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Bower oknyomozó újságíró „Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja" című könyve megírásához 80 emberrel beszélt, akik ismerik vagy személyesen találkoztak a házaspárral.

Tom Bower elmondta személyes véleményét Meghanról a Good Morning Britain című műsorban, miután több, a hercegnéről szóló történetet hallott a forrásaitól.

"Összességében egy olyan nő benyomását kelti bennem, aki nagyon intelligens, nagyon határozott, nagyon ambiciózus, de egyben könyörtelen is – és saját magát "sikeresnek" tartja. Azt, hogy jó vagy rossz ember, döntsék el az olvasók" - mondta el az oknyomozó újságíró.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Bower azt is elmesélte, hogy néhány ember, akikkel beszélt, meglehetősen negatív történeteket meséltek neki. Két alkalmazott kimondottan negatívan nyilatkozott Harry herceg feleségéről, állításuk szerint megalázta, zaklatta őket, gúnyolódott rajtuk.

Az író egy másik forrása a Vanity Fair újságírója, Sam Kashner volt, akit "megdöbbentett Meghan természete" kétórás csevegésük során, mely nem sokkal azután történt, hogy kiderült a kapcsolata Harryvel.

Kashner később visszavonta megjegyzéseit, Bower ezzel kapcsolatban azt állította: "Ez csak Meghan erejét igazolja. Május 30-án felolvastam neki az összes idézetét és a könyv fejezeteinek nagy részét, és akkor mindet jóváhagyta, kommentár nélkül."

Míg Bower könyve számos érdekes történetet tartalmaz, Robert Lacey királyi író is írt Meghanról a „Testvérek csatája" című könyvében. Kifejtette, hogy Meghan belépése a királyi családba megváltoztatta annak dinamikáját: "Amit fel kell ismerned, az az, hogy a monarchia egész stratégiája az összetartáson alapul. Meghan mindezt megváltoztatta. Az a nő nagyon bonyolult személyiség. Hihetetlen és veszélyes szintű önbizalma van."

Kifejtette továbbá, hogy a palota történelmileg rosszul bánt a „másodszülöttekkel", majd hozzátette: „Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni velükl, pláne nem tudnak mit kezdeni a másodszülöttek feleségeivel" - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.