Katalin és Vilmos szigorú szabályt hoztak otthonukban: a gyerekeik érdekében tették

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
szabály gyerekek Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné hoztak egy, a beosztottjaikat érintő szabályt annak érdekében, hogy gyerekeiknek minél átlagosabb gyermekkoruk lehessen.

A hercegi pár szerint fontos, hogy György, Sarolta és Lajos gyermekkora minél átlagosabb lehessen, ezért úgy döntöttek, a beosztottjaik nem viselhetnek öltönyt.

Bár a laikusok azt gondolnák, hogy a trónörökös és a felesége otthonában mindig öltönyt kell húzni az alkalmazottaknak, Vilmos már korábban bevezette a pénteki "laza" öltözéket, de a gyerekek születése után tovább engedett a szabályokon.

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

Mint kiderült, a gyerekek szabadon rohangálhatnak otthon az iroda körül, ezért Vilmos nem szeretné, ha túl szigorú lenne a környezetük, amiért mindenki öltönyben van egész nap.

Természetesen, ha fontos találkozó van, vagy jelenésük van a Buckingham-palotában, akkor eltekintenek a szabálytól, és öltönyben mennek dolgozni - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.