Egymás oldalán, a tévében tér vissza Tóth Andi és Marics Peti: kiderült, hol lesznek láthatóak

Forrás: TV2 -
TV2 Sztárban sztár zsűritag Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben nem sokat hallhattunk az ifjú sztárpárról, Tóth Andiról és Marics Petiről, ám most megtört a csend és lelepleződött, hol találkozhatunk velük hamarosan.

A TV2 ugyanis bejelentette, hogy a jövőre már a kilencedik évadával folytatódó showműsor, a Sztárban Sztár két új zsűritagjaként tér vissza a képernyőre Tóth Andi és Marics Peti. Mindkét énekes szerepelt már a műsorban versenyzőként, sőt az idei szezonban duettet is énekeltek, ám ítészként még egyikük sem próbálta ki magát.

Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban Sztár színpadáról a zsűripult mögé ül Forrás: TV2

Jövőre azonban Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi és Kökény Attila mellett, mint negyedik és ötödik zsűritag foglalnak majd helyet az asztalnál. A helyzet különlegessége, hogy a pletykák szerint Andi és Peti pont a forgatáson ismerkedett össze egymással, és kapcsolatuk a közös duettjük során kezdődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.