Völgyi Zsuzsi kibékült Görgényi Fruzsinával, de jött Smaltig Dalma és felkavarta a dolgokat

Görgényi Fruzsina Smaltig Dalma TV2 Völgyi Zsuzsi Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtöki adással együtt már csak három rész van hátra a Farm VIP idei évadából, ám balhéból és összetűzésből továbbra sincs hiány.

Látható és hallható a feszültség Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsina között, ám a legutóbbi adásban úgy tűnt, sikerült rendezniük a nézeteltérést. Az énekesnő azt mondta, hogy újra barátságot kötött a színésznővel, ám az idillbe a luxusfeleség, Smaltig Dalma belerondított. Dalma nem tudott a kibékülésről, és nem beszélt kedvesen Zsuzsiról a nő háta mögött.

Ezt persze nem lehetett titokban tartani és a többiek, valamint a műsorvezetők szeme láttára tört felszínre a feszültség.

"Nekem mindig az egyenes beszéd a célom. Az történt, hogy mi (Fruzsival) kibékültünk, a Dalma bement rá három percre a szobába és összekeverte az egészet" – mondta Zsuzsi, mire Dalma is reagált. – "Nem direkt kevertem össze, csak elmeséltem azt, amiket láttam aznap. De akkor higgyétek azt, hogy megkevertem. Akkor lezárjuk?"

– idézte a történteket az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.