Rajongói hívták rá a rendőröket Britney Spearsre: megszólalt a seriffhivatal

Forrás: AFP/Valerie Macon -
rendőrség rajongók Britney Spears Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori botrányhős énekesnő régóta nem jelentkezett új, saját dallal, ám rajongóinak tábora szinte semmit sem változott az évek során. Egyes fanok ráadásul Britney minden mozdulatát figyelemmel követik, és amikor szembesültek legutóbbi "akciójával", aggódni kezdtek.

Britney Spears nemrég letörölte Instagram-fiókját, ezt pedig sok rajongó figyelmeztető jelnek vélte. Úgy hitték, hogy Brit veszélyben lehet, ezért ostromolni kezdték az énekesnő közelében működő seriffhivatalt. A hatósághoz kedden este tizenegy óra körül futottak be az első hívások, az egyenruhások pedig kivonultak Spears otthonához – tudta meg a TMZ.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A rendőrök megállapították, hogy nincs ok azt feltételezni, hogy Britney Spears veszélyben lenne, ám a TMZ szerint az nem derült ki, hogy az egyenruhások közvetlenül az énekesnővel beszéltek-e, vagy valaki más biztosította őket arról, hogy az ikon biztonságban van.

A lap kitér arra is, hogy Britney nem most először deaktiválta Instagram-profilját, sőt az utóbbi időben ennél szokatlanabb dolgokkal is címlapra került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.