Hoppá! Ez árnyékolhatja be III. Károly koronázási ceremóniáját

Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha -
bukás Virginia Roberts Guiffre koronázás III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány rövid hónapot kell várnunk III. Károly koronázására, mely izgalmasabbnak ígérkezik, mint az eddig megrendezett szertartások. Azonban egy újabb önéletrajzi kötet megjelenése beárnyékolhatja a népszerű eseményt. 

A május 6-8. között megrendezésre kerülő ünnepségsorozatot, melyet a BBC élőben közvetít, az egész világ feszült figyelemmel kíséri majd.

A király és a királyné koronázása egy nagyjából egyórás ceremónia keretében zajlik le a Westminster Apátságban, ahol 2000 vendég lesz jelen. A mostanit egy sokkal szerényebb ünnepségnek szánják, mint amilyen a néhai Erzsébet királynőé volt, amely három órán át tartott, és 8000 vendég tette tiszteletét.

Annyi szó esett az elmúlt időszakban Harry herceg és Meghan Markle netflixes sorozatáról, illetve a herceg könyvéről, hogy a sajtó megfeledkezett a család másik fekete bárányáról, a szexuális zaklatással vádolt András hercegről, akinek még tavaly sikerült peren kívül megegyeznie Virginia Roberts Guiffre-val.

Hoppá! Ez árnyékolhatja be III. Károly koronázási ceremóniáját Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha

A herceg mindvégig tagadta az ellene felhozott vádakat, sőt arra sem emlékezett, hogy találkozott-e valaha Guiffre-val, viszont valószínűleg jobbnak látta mielőbb elsimítani az ügyet, mielőtt még jobban eldurvult volna a helyzet.

Egyes információk alapján a herceg jelenleg azon ügyködik, hogy visszaszerezze jó hírét, azonban a tervének, illetve ezzel együtt III. Károly király megkoronázási ceremóniájának is keresztbetehet a könyv, amelyet Virginia Robert Guiffre készül kiadni - írja a Daily Mail.

Az egyébként már 12 éve készülő könyvet azért a megkoronázás idejére időzítik, mivel akkor mindenki a királyi családra fókuszál majd, ami Guiffre kiadóának nagyon jót fog tenni.

Arra is fény derült, hogy a felek korábbi megállapodásának részét képezte egy olyan passzus, miszerint egy éven át titoktartás kötelezi őket, ami márciusban fog lejárni.

Guiffre célja, hogy minél inkább besározza András herceget és a királyi családot akkor, amikor az egyik legfontosabb esemény zajlik majd az életükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.