Így néz ki most Bruce Willis, aki az afázia miatt felhagyott a színészettel

Bruce Willis fotó afázia Tallulah Belle Willis Tallulah Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás akciósztár tavaly márciusban jelentette be a rajongóit sokkoló hírt, miszerint betegsége miatt kénytelen visszavonulni, ugyanis az már nem teszi lehetővé, hogy elvégezze a feladatait.

Bruce Willis a bejelentés óta ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, nemrég pedig felröppentek olyan pletykák, hogy rosszabbodott az állapota, és egyre nehezebb számára a kommunikáció. A színésszel nemrég saját lánya, Tallulah Willis készített közös fotót, melyen bolondozás közben látható az akciósztár.

Mi is az afázia?

Az afázia összefoglaló elnevezése mindazoknak a nyelvi és kommunikációs zavaroknak, amelyek agyi sérülés következtében jelentkeznek. Az illető képtelen lesz már úgy beszélni, mint régen, erre utal maga a név is, ugyanis az afázia görög eredetű szó, jelentése "beszédtelenség". Az afáziás betegnek romlik az artikulációja, beszéde akadozó lesz, és nehezére esik szavakkal kifejezni a gondolatait.

Ha szeretnél többet megtudni erről a betegségről, kattitns ide és olvasd el az afáziáról szóló cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.