Kiderült, Harry és Meghan részt vehetnek-e Károly koronázásán

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle koronázás Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle meglehetősen sok titokról rántották le a leplet, ami miatt felmerült, hogy nem vehetnek részt III. Károly koronázásán. Kiderült, hogy a király szeretné-e, ha a pár ott lenne a ceremónián.

Harry herceg és Meghan Markle sorozatukkal felborzolták a kedélyeket, a hangulatot pedig tovább fokozta Harry herceg könyve, amit úgy visznek, mint a cukrot. A rengeteg kiteregetett családi titok után sokan úgy vélték, a párnak nem lesz helye III. Károly koronázásán, ám kiderült, hogy a király szeretné, ha a fia és annak felesége ott lennének a ceremónián.

Harry és Meghan részt vehetnek Károly koronázásán Forrás: Getty Images

Károly Justin Welby érseket kérte fel arra, hogy próbáljon Harry és Vilmos között közvetíteni és olyan megállapodásra jutni, amely lehetővé teszi, hogy Harry is ott legyen a májusi ceremónián a feleségével. Károly úgy véli, hogy távolmaradásuk több kérdést vetne fel, mint az, ha megjelennek, ezért hajlandó engedményeket is tenni - írja a The Daily Mail. Vilmos azonban aggódik, hogy testvére magára irányítaná a figyelmet az eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.