Üres lekvárosüveg buktatta le Piquét: ezért fogott gyanút Shakira

Shakira megcsalás Gerard Piqué lekvárosüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő és focista kedvese tavaly nyáron jelentették be, hogy tizenkét évnyi együttélés és két gyermek után szakítanak. A kezdetekben két pletyka is felröppent: az egyik szerint a spanyol labdarúgó megcsalta Shakirát, míg a másik szerint a piszkos anyagiak vezettek a kenyértöréshez.

Shakira sokáig nem nyilatkozott az ügyben, karácsony előtt azonban elárulta, mitől lett gyanús számára Gerard Piqué. Az énekesnő azután kérte magánnyomozó segítségét, hogy észrevette, olyan étel kezdett hirtelen fogyni a hűtőből, ami nem tartozik párja kedvencei közé

Már fél éve szakított Shakira és Piqué Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A Vanity Fair francia kiadása most leleplezte, hogy ez a bizonyos élelmiszer a lekvár volt. Egyik napról a másikra aránytalanul megnőtt az üresedő vagy üres befőttesüvegek száma, ugyanis a lap szerint Piqué a Shakirával közös otthonába vitte a szeretőjét, akivel ott reggelizett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.