Shakira megdöbbentő vallomása: a hűtőből tudta meg, hogy Piqué megcsalja őt

Shakira hűtlenség megcsalás Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira megtörte a csendet, és elárulta, miből jött rá, hogy gyermekei apja, Gerard Piqué megcsalja őt.

A 2022-es év egyik legmeglepőbb híre vitathatatlanul az volt, hogy Shakira és Piqué szakítottak. A sztárpár még júniusban ment szét, miután kiderült, hogy a Barcelona focistája hűtlen volt.

Különválásuk nem volt zökkenőmentes, ugyanis a vagyoni kérdésekben és a gyermekeik felügyeleti jogában sem értettek egyet. Nemrégiben azonban egy 12 órán át tartó tárgyalás során végül sikerült megegyezniük.

A megállapodás értelmében Shakira és Piqué úgy döntöttek, hogy nyolc év barcelonai élet után Shakira a gyerekekkel visszaköltözik régi otthonába, Miamiba, ahol az egész családja él. Cserébe Piqué megtartja azt a házat, ahol családként éltek Esplugues de Llobregatban.

Shakira most elárulta, honnan jött rá, hogy Piqué megcsalja.

"A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igaz, mint ahogy gondolod"

– mondta most a brit This Morning című műsorban Shakira.

Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Ker Weinstein influenszer szerint Shakira úgy fedezte fel Piqué viszonyát, hogy észrevette: valaki olyan ételt eszik a hűtőből, amit Piqué nem szeret - írja az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.