Marsi Anikó kifejezetten jó viszonyt ápol férje exével

Forrás: Instagram/Gyarmati Gábor -
Gyarmati Gábor barátság exfeleség Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó kifejezetten jó viszonyt ápol férje exével, sőt, a TV2 műsorvezetőjének köszönhetően Gábor viszonya is rendeződött gyermekei édesanyjával.

Marsi Anikó azon kevesek közé tartozik, aki baráti viszonyt ápol férje volt párjával, Agócs Judittal. A híradós és szerelme, Gyarmati Gábor együtt mentek el megnézni a színésznő egyik győri előadását -írja a Blikk.

"Nálunk majdnem mindenki jóban, korrekt viszonyban van mindenkivel. (...)

Ha a szülők intelligensen viselkednek, akkor a gyerekek örömmel alkalmazkodnak. (...) Olyannyira, hogy nemrégiben például az volt a közös programunk Gáborral, hogy lementünk Győrbe megnézni a kisfia édesanyját egy hétvégi előadáson"

– árulta el Anikó a lapnak. A gyönyörű tévés arról is beszélt, hogy minden egyes percet élvez, amit kedvesével tölthet, az esküvőt pedig nem ő, hanem Gábor szerette volna nagyon.

"Teljesen levett a lábamról azzal, hogy ő még nem volt házas, ráadásul azért nem, mert ő még soha senkit nem akart nőül venni"

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor Forrás: Instagram/Gyarmati Gábor

"Végtelenül jó dolog, hogy a gyermekem apukájának ő lett a párja, mert amióta mellette van, azóta rendeződött köztünk is a viszony Gáborral.

Anikó is rendkívül család- és gyerekszerető ember. Tavaly azt kérte ajándékba a születésnapjára, hogy eltölthessen a kisfiammal egy fél napot, aminek köszönhetően én is találkoztam vele, s örömmel tettem eleget a kérésének. Azóta is nagyon jó a viszony közöttünk" – mesélte Agócs Judit, aki öthetes terhes volt, amikor úgy döntött, elköltözik gyermeke apjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.