Pár nap, és kézhez kapja nyereményét a Sztárban sztár leszek! győztese, Kökény Dani

Forrás: Instagram/kokenydaniofficial -
nyeremény milliók Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Dani decemberben nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! című műsort, ám mostanáig nem kapta kézhez az őt megillető 10 milliós nyereményét.

A Sztárban sztár leszek! nyertese azért nem kapta még kézhez a fődíjat, mert a verseny fináléjakor még kiskorú volt. Pár nap azonban, és Kökény Dani betölti a 18-at, így minden akadály elhárul, és megkapja az őt megillető 10 millió forintot.

„Még nem kaptam meg a nyereményemet, mert az esetemben kicsit bonyolultabb az eljárás. Mivel fiatalkorú vagyok, több kérdés is felmerült. Például, hogy kinek is utalják az összeget, hogy ki kezelje a pénzt, amíg nem leszek nagykorú. Többek között ezért döntöttem úgy, hogy kivárom a tizennyolcadik születésnapomat, és akkor már minden gördülékenyen mehet a maga útján. Február 12-én lesz a születésnapom, szóval már nem kell sokat várnom" – mondta Dani, aki a műsor megnyerése után elmondta, hogy nemcsak maga miatt szeretett volna győzni, hanem családja miatt is.

Forrás: Instagram/kokenydaniofficial

A fiatal tehetség - akit édesanyja egy éves korában hagyott el - nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, ezért tartotta fontosnak, hogy a műsor megnyerése után a családjának is olyan otthont biztosítson, ami mindenkinek megfelelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.