"Az RTL-nél igazából nem nagyon számítottak rám" - ezért igazolt át a TV2-höz Szlépka Armand

Forrás: TV2 Sajtószoba -
VV Moh Halastyák Fanni TV2 Szlépka Armand Ázsia Expressz RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nincs bennem semmi harag vagy tüske."

Egykor az RTL ValóVilág című műsorában szerepelt Szlépka Armand, akkor VV Mohként ismerhették az emberek, de mostanra már a legtöbben az Ázsia Expressz legutóbbi szériájából emlékeznek rá. Armand barátnőjével, Halastyák Fannival szerepelt a műsorban, amit meg is nyertek. Elmondta, miért döntött úgy, hogy az RTL helyett a TV2-nél próbál szerencsét.

Szlépka Armand Forrás: TV2 Sajtószoba

"Az RTL-nél igazából nem nagyon számítottak rám semmiben, nem terveztek velem, de áldom, hogy így alakult. A TV2-nél nagyon jó, jófejek az emberek, csomó műsor van láthatáron, csomó műsorban lehet szerepelni. Az RTL-nél kicsit ilyen kihalásos alapon működik szerintem, aztán lehet, csak a rosszindulat beszél belőlem. Amúgy nincs bennem semmi harag vagy tüske, egyszerűen csak így látom, így jött össze, így alakult" - mondta Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.