Romokban van Harry herceg és Meghan Markle házassága?

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság válság Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy testbeszéd-szakértő állítása szerint Harry Herceg és Meghan Markle házassága nem állhat stabil lábakon. Ez abból is érződik, ahogy a herceg viselkedik akkor, amikor feleségével mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ha egyedül van, úgy viselkedik, mintha kicserélték volna. 

Harry herceg a héten Londonba tett látogatást, utazásának oka pedig az volt, hogy jelen legyen Elton John bírósági meghallgatásán. A herceg nagyon fontosnak tartotta, hogy támogassa jelenlétével az ügyet, mert korábban ő maga is pereskedett hírügynökségekkel. A zeneszerző – több más hírességgel egyetemben – egy ismert hírügynökség ellen emelt vádat személyi jogok megsértése miatt.

Több felvétel is készült arról, ahogyan a herceg megérkezik a bíróságra, magabiztos, nyugodt és mosolygós volt. Testbeszéd-szakértő szerint ilyen felszabadult nem szokott lenni, amikor feleségével együtt jelenik meg a nyilvánosság előtt. Olyankor a testtartása nem egyenes, végig a padlót bámulja. Jelen esetben ez éppen ellenkezőleg történt, kihúzott háttal sétált, körülnézett maga körül és mosolyogva köszöntötte az újságírókat - írja a Femina.

A TikTokon olyan felvételek is vannak, amelyek azt mutatják, Harry mennyire feszeng, mikor Meghan vele van.

@cristinanainglaterra Meghan Markle 'takes control' of 'dismissive' Prince Harry, says body language expert#meghanmarkle#princeharry#katemiddleton#princewilliam#royalfamily#royals#fyp♬ For movie / picture / action / suspense - G-axis sound music

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.