Egyesült Királyság ingatlan Meghan Markle III. Károly Nagy-Britannia Harry herceg
III. Károly komornyikja azt állítja, Harry herceg ingaltlant akar vásárolni az Egyesült Királyságban. Úgy tűnik, a kis királyfi szeretne hazaköltözni, de vajon miért? 

Harry herceg és Meghan Markle azt tervezheti, hogy visszaköltöznek az Egyesült Királyságba – állította egy volt királyi komornyik. Károly király volt alkalmazottja, Grant Harrold azt mondja, hogy a sussexi hercegi pár ingatlanvásárlással szeretne bázist létrehozni magának Nagy-Britanniában, azért, hogy gyakrabban látogathassanak haza.

Harry herceg Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Wiktor Szymanowicz

A komornyik szerint Meghan ugyan nem szívesen élne Angliában, tekintve, hogy a családja az USA-ban van, de Harry több időt szeretne a családjával tölteni, hiszen ők Nagy-Britanniában élnek, és Grant úgy gondolja, hogy kapcsolata a hazájával túl szoros ahhoz, hogy a herceg megszakítsa. Így, ha nem is most azonnal, de még azt is el tudja képzelni, hogy III. Károly fiatalabbik fia egyszer hazaköltözik a királyságba - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.