Károly király kész a békülésre: szívesen látná újra a családban Harryt és Meghant

békülés Spare (Tartalék) Harry Meghan Markle III. Károly király
Károly király annak ellenére szeretne hidat építeni a közte és Harry herceg közötti szakadék áthidalására, hogy kisebbik fia rengeteg, az udvar számára kártékony és lejárató állítással állt elő az utóbbi években.

A Daily Express Royal Round Up című sorozatának legutóbbi epizódjában Richard Palmer királyi tudósítót arról kérdezték, hogy szerinte helyrehozható-e a királyi család és a kisebbik herceg közötti viharos kapcsolat.

III. Károly király megbocsátana Harrynek Forrás: MTI/AP/Királyi udvar/Hugo Burnand/Hugo Burnand

Palmer szerint Harry herceg Tartalék című memoárjának kinyilatkoztatásai - bírálta Károly nevelését, azt állította, hogy a király féltékeny Meghanre és Katalinra, és azzal vádolta meg Vilmost, hogy fizikailag bántalmazta őt, Kamillát pedig "veszélyesnek" bélyegezte. Azt is mondta, hogy feláldozta őt saját "személyes PR-oltárán" - ám a folyamatos eltávolodás ellenére Károly király továbbra is szívesen nyújtana békejobbot a fiának és családjának, és erre észrevehető gesztusokat is tesz. Ám ez nem könnyű, hiszen Harry II. Erzsébet temetése után csak apja koronázásakor tette be a lábát az Egyesült Királyságba, felesége, Meghan Markle pedig még akkor sem.

És ha ez nem lenne elég, Angliában igencsak utálják Meghant és haragszanak Harryre is.

"A sussexi hercegnéről szóló statisztikák meglepőek voltak – tekintettel arra, hogy be se teszi a lábát Angliába. Meglepett, mert nem igazán láttunk semmit Meghanről, így fogalmam sincs, hogy miért esett hirtelen minden idők mélypontjára a YouGov-rangsorban" - mondta Palmer, hozzátéve: "Harry ismét egy kicsit feljebb került, de nem igazán tudom, miért. Az általános üzenet az, hogy hihetetlenül népszerűtlenek manapság az Egyesült Királyságban" - idézi a Mirror a királyi szakértőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.