19 éves korában elhunyt Robert De Niro unokája

unoka Robert De Niro
19 éves korában meghalt Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez. Leandro a színész örökbefogadott lányának, Drenának volt a fia.

A fiú édesanyja szívszorító posztban búcsúzott szeretett gyermekétől, amihez egy fotót is csatolt. A halál okáról Drena nem árult el semmit.

"Gyönyörű, édes angyalom. Elmondhatatlanul szeretlek, attól kezdve, hogy a testemben éreztelek. Te voltál az örömöm, és minden, ami valaha tiszta és valóságos volt az életemben. Bárcsak veled lehetnék. Bárcsak veled lettem volna. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de megpróbálom továbbadni azt a szeretetet és fényt, amit addig érezhettem, míg az édesanyád voltam. Annyira szerettünk és becsültünk, azt kívánom, bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna! Annyira sajnálom, kicsim, nagyon sajnálom! Nyugodj békében az örök paradicsomban" - írta a megtört édesanya.

19 éves korában elhunyt Robert De Niro unokája, Leandro Forrás: https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO/

Leandro feltörekvő színész és rendező volt. Nagyapja nyomdokaiba szeretett volna lépni, korábban már kapott kisebb szerepeket. A fiú anyját Robert De Niro örökbefogadta, miután 1976-ban feleségül vette Drena édesanyját, Diahnne Abbottot. De Niro 1988-ban vált el Diahnne-től, de ennek ellenére szoros kapcsolatot ápolt Drenával, az élete része maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.