Tóth Vera kikelt magából: "Ez túlmegy minden határon!"

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi bántás támadás Tóth Vera
Tóth Gabi tudja, hogy nem szeretheti őt mindenki, de ismert emberként sokkal több bántás éri. Védelmére most nővére, Tóth Vera kelt, aki nem bírta tovább szó nélkül hagyni a rengeteg támadást, ami Gabit érte az utóbbi időszakban. 

Tóth Gabi ismert emberként sok támadásnak van kitéve már nagyon hosszú ideje. Legutóbb egy zárt Facebook-csoportban szerkesztettek össze egy ízléstelen képet az énekesnőről, amit már Gabi nővére, Vera sem bírt szó nélkül hagyni.

"Nem igazán olvasok bulvárt, mert szinte csak a bántást látom. De tudom, hogy nem is zárkózhatok el teljesen, ezért egy ismerősöm ajánlására csatlakoztam ebbe a bizonyos csoportba, de ki is fogok lépni, mert csak mocskolódást látok. És nem csak Gabiról. Vidéki lány vagyok, vidéki mentalitásban nőttem fel, napi szinten találkoztam pletykával. Mindenki elmondta, hogy kiről mi a véleménye, rendszerint a háta mögött. De az egy adott közösségen belül történt, s mégis csak ártatlanabb volt.

Amit Gabival művel a közvélemény, az túlmegy minden határon.

Húga védelmére kelt Tóth Vera: nem bírta tovább szó nélkül a negatív kommenteket Forrás: Instagram

A social media teret ad boldog-boldogtalannak, hogy véleményt formáljon olyan emberekről, akiket abszolút nem is ismernek, csak felültek a hullámvasútra, és sokszor ész nélkül belerúgnak bárkibe.

Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna.

Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor [Krausz Gábor, Gabi férje – a szerk.] visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról" - fejtette ki véleményét a Ripostnak Vera, aki azt is elmesélte, hogy volt olyan időszak, amikor a sok bántás miatt Gabi az utcára sem mert kilépni.

"Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson.

Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni. De persze egy művészember más, a mi lelkünk tízszer, hússzor érzékenyebb. Ráadásul a lelkünkkel, a szívünkkel dolgozunk, így még megterhelőbb kezelni ezt a sok rosszindulatot. Persze, Gabi tud idegesítő lenni, én is néha fejbe tudnám kólintani. Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! A legrangosabb díjakat kapta meg már 10-15 évvel ezelőtt is" - magyarázta Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.