Kiderült, hogyan halt meg Robert De Niro 19 éves unokája

unoka színész Robert De Niro haláleset
Holtan találták vasárnap Robert De Niro unokáját, a 19 éves Leandrót. Egyelőre nincs hivatalos információ arról, mi okozta a halálát, az viszont már kiderült, milyen körülmények között találtak rá.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, tragédia történt Robert De Niro családjában. 19 éves unokáját, a színész örökbefogadott lányának fiát holtan találták a New York-i, Wall Streeten található lakásában. A méregdrága, majnem egymillió dollárt érő ingatlanban Leandro egyedül lakott, körülbelül egy éve bérelte ki a hatodik emeleti lakást - írja a Daily Mail. A tinédzser egy széken ült, mikor megtalálták, és már nem reagált semmire. Mellette egy tányérban fehér, porszerű anyagot találtak. Leandro holttestét az egyik barátja fedezte fel, akinek furcsa volt, hogy már napok óta nem jelentkezett nála. A rendőrség külsérelmi nyomokat nem talált a fiú holttestén.

19 éves korában elhunyt Robert De Niro unokája - Az édesanyja ezzel a fotóval búcsúzott tőle Forrás: https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO/

Unokája halálával kapcsolatban Robert De Niro is megszólalt. Azt írta, mélyen elszomorítja Leo halála. Megköszönte a részvétnyilvánításokat, és arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.