katalin hercegné gyermekek Vilmos herceg vacsoraszabály
Vilmos herceg és Katailin hercegné szigorú szabályt alkalmaznak hivatalos vacsoráknál, ami azt jelenti, hogy gyerekeik a szüleik nélkül esznek.

Darren McGrady egykori udvari szakács a Harper's Bazaarnak elmondta, hogy a gyerekek, György, Sarolta és Lajos külön ülnek szüleiktől a hivatalos vacsorákon vagy különleges ünnepeken. Ez azért van így, mert a három gyerek „nem ülhet a felnőttekkel, amíg meg nem tanulták az udvarias beszélgetés művészetét" - írja a Mirror.

Olcsó és gyorsan elkészíthető étel György herceg kedvence

Hiába folyik királyi vér György herceg ereiben, az ízlése – legalábbis, ha ételekről van szó – pont ugyanolyan, mint bármelyik hétköznapi gyereknek.

Továbbá elmondta, hogy a szabály a nagyobb ünnepekkor, például karácsonykor is érvényben van. Hozzátette: "A királyi családban a gyerekek sosem ehettek a családdal, amíg elég idősek nem voltak ahhoz, hogy megfelelően viselkedjenek az étkezőasztalnál."

A királyi családban szigorú szabályok vonatkoznak a gyerekekre is. Forrás: AFP/Yui Mok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.