Sokatmondó tetoválást csináltatott Britney Spears: a követői egyből megértették

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Sam Asghari válás Britney Spears tetoválás
Britney Spears egy év után válik férjétől, de nem úgy tűnik, mintha szomorkodna kapcsolata zátonyra futásán. Beszédes tetoválást csináltatott. 

Britney Spears és férje, Sam Asghari nem voltak sokáig boldog házasok, egy év után beadták a válókeresetet. Azóta több pletyka is elterjedt arról, mi vezethetett kapcsolatuk zátonyra futásához, a többi között az is, hogy az énekesnő rendszeresen bántalmazta férjét. Ezt az információt egyelőre nem kommentálta Britney Spears vagy a képviselője.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Úgy tűnik, Britney nem szomorkodik a válás miatt, nemrég újabb tetoválásait mutatta be közösségi oldalán, amelyekről a rajongók úgy gondolják, beszédesek: a gyűrűsujjára három pont került, gerincére pedig egy vörös kígyót tetováltak. „Az új kígyótetoválásom, srácok. Olyan izgatott vagyok" - mondta az énekesnő Instagram-oldalán, a követő pedig úgy gondolják, nem lehet véletlen ez a kígyó mindössze néhány héttel a válás bejelentése után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.