Meghan Markle főztjénél semmit sem szeret jobban Harry herceg: elárulták, mi a kedvencük

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
csirke Meghan Markle étel Suits Harry herceg
Harry hercegről nem lehet azt állítani, hogy egész életében ne evett volna finomabbnál finomabb falatokat, ám a kedvence mégis az az egyszerű étel, amit feleségével Meghannel készít közösen. 

Harry herceg és Meghan Markle elárulták, mi a kedvenc közös vacsorájuk. Nos, ez nem más, mint a sült csirke, amit gyakran készítenek együtt.

Meghan még régen, amikor a Suitsben játszott már beszélt arról, hogy mennyire szereti ezt az ételt és úgy tűnik, sikerült Harryvel is megkedveltetnie.

Előfordul, hogy Harry herceg és Meghan Markle együtt főznek Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

A recept - amelyet az Express közöl - alapján ez a sült csirke egy kicsit bonyolultabb, mint amit általában megszoktunk, a belsejét kakukkfűvel, citrommal, fokhagymával bélelik ki, kívül pedig vajjal kenik át, úgy borsozzák, sózzák és hagymával rakják körbe. A csirke titka, hogy közben folyamatosan locsolni kell a levével és mártás is készül hozzá a csirke kisült zsírjából, lisztból és fűszerekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.