Lesújtóan nyilatkoztak Michael Schumacher állapotáról: "Reménytelen eset"

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
síbaleset kóma Michael Schumacher állapotáról
Mindenki abban reménykedik, hogy Michael Schumacher egyszer még felépül a sérüléséből, ám egyre kisebb erre az esély. 

Azóta, hogy Michael Schumacher 2013 decemberében síbalesetet szenvedett, nagyon kevés információt közöltek az állapotáról. A Forma-1 hétszeres világbajnoka életveszélyes sérüléseket szenvedett, hetekig tartották mesterséges kómában, ezt követően pedig teljesen eltűnt ő és a családja is a nyilvánosság elől.

Forrás: AFP/Pierre Verdy

A pilóta rajongói még reménykednek abban, hogy egyszer még fogják látni kedvencüket, de erre a legutóbbi információk alapján nincsen semmi esély. Michael Schumacher állapotáról Roger Benoit újsgáírót kérdezték, aki egykor nagyon jóban volt a versenyzővel, ő pedig lesújtó választ adott arra a kérdésre, tud-e valamilyen új információt.

„Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz adható, és azt fia, Mick adta meg 2022-ben egy interjúban: »Bármit megadnék, hogy beszéljek apával«. Ez a mondat mindent elmond arról, hogy az apja hogy van már több mint 3500 napja. Reménytelen eset" - mondta Roger Benoit, aki ezzel Mick netflixes interjújára utalt. Mick nemrég vallott arról, mennyit köszönhet édesapjának Forma-1-es karrierjében, ahol jelenleg tartalékpilóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.