Szakértő árulta el, milyen otthont választottak Angelina Jolie-nak a magyarországi forgatása idejére

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Christopher Polk -
otthon ingatlanszakértő világsztár Angelina Jolie Maria Callas
Magyarországon forgat Angelina Jolie. Horváth Norbert ingatlanszakértő - aki az elkövetkezendő időben a világsztár segítségére lesz a tökéletes otthon megteremtésében - a TV2 Mokkájának vendégeként arról beszélt, milyen különleges kívánságai vannak, ha vannak egyáltalán a színésznőnek a hazánkban tartózkodása során. 

13 év után tér vissza Budapestre Angelina Jolie, aki Maria Callas, legendás operaénekesnőt alakítja majd Pablo Larraín filmjében. Az életrajzi ihletésű produkció a művésznő életének utolsó, Párizsban töltött éveiről szól majd.

Horváth Norbert elmondta, nincs egyszerű feladata, mivel Angelina a viktoriánus korabeli amerikai belsőépítészetet kedveli, és ezt a klasszkus dizájnt nem könnyű megteremteni. Hozzátette, ma már a szállodák is teljesen jó ellátást adnak, de ha a világsztárok hosszabb ideig forgatnak egy idegen országban, jobban szeretnek "igazi otthont" bérelni, ahol nincsenek folyton szem előtt, így a kert, amibe nem lehet belátni, kiemelten fontos. Ez különösen igaz, ha a családjukkal érkeznek.

Angelina Jolie másodszor forgat hazánkban Forrás: Getty Images/FilmMagic/Christopher Polk

A szakember arról is beszélt, hogy a világsztárok által bérelt házaknál milyen biztonsági intézkedéseket tesznek.

Norbert korábban egyébként már dolgozott Bruce Willisnek, valamint Ashton Kutchernek és Mila Kunisnak is. A szakértő elmondta, hogy például Willis konkrét tervekkel állt elő, sőt, amerikából hozott is magával tárgyakat, mint például a matrac vagy a komód.

Hozzátette, általában a világsztároknak általában nincsenek elképesztően furcsa kéréseik, bár most a viktoriánus otthon megteremtése nem könnyű feladat.

A teljes beszélgetést itt meg is nézheted.

Ez is érdekelhet:

Megtaláltuk Angelina Jolie magyar hasonmását - az egyezés elképesztő

Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögött

Éjfekete mobilvécé, egy saját konditerem, fél kiló marihuána - Extrém kérések a Sziget Fesztivál sztárfellépőitől

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.