El akarták rabolni David Beckham gyermekét: szívszorító dologra késztette ez a focistát

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
dokumentumfilm emberrablás David Beckham
Néhány nappal ezelőtt debütált David Beckham négyrészes Netflixes dokumentumfilmje, amelyben többek között arról is beszámolt a sztárfocista, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélniük, miután megszületett első gyermekük, Brooklyn.

A sztárfocista a dokumtumfilmjében elmondta, hogy miután összeházasodtak Victoriával és megszületett az első gyermekük, Brooklyn, több halálos fenyegetést kaptak.

A legtöbb fenyegető üzenetben az állt, hogy el akarják rabolni Beckhamék gyermekét, ami annyira kikészítette a családfőt, hogy a fia hálószobájának ajtaja előtt aludt.

El akarták rabolni David Beckham gyermekét: szívszorító dologra késztette ez a focistát Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

„Abban az időben kaptuk az emberrablásos fenyegetéseket, amikor éppen Brooklyn megszületett. Nem tudom elmagyarázni, hogy mennyire szörnyű érzés volt, hogy nem tudtunk elbújni ezek elől a fenyegetések elől. Képzeld el, hogy Davidnek azzal a tudattal kellett mindig pályára lépnie, hogy én egyedül vagyok otthon a kisbabánkkal, és halálos fenyegetéseket kapunk"

- mondta Victoria, majd hozzátette, hogy ez volt az az időszak, amikor mindketten a karrierjük csúcsán volt és a magánéletben is nagyon boldogak voltak, mégsem tudták felhőtlenül kiélvezni ezt az időszakot.

„Boldognak kellett volna lennünk a gyermekáldás után, de nem tudtunk felhőtlenül örülni a gyermekünknek"

- idézte az énekesnő szavait a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.