Harry herceg és Meghan Markle minden hidat felégetett maguk mögött - egy emberük maradt

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Eugenia királyi család Meghan Markle Harry herceg
Egyetlen személlyel tartja a kapcsolatot Meghan Markle és Harry herceg a királyi családból: ez a viszony minden tagot aggaszt.

Azóta, hogy Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban kiléptek a királyi családból, alig beszélnek a rokonaikkal. Vilmosal és Katalinnal sem tartják a kapcsolatot, de állítólag egyetlen ember mégis maradt, akivel még beszélnek, ám ennek senki nem örül.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

„Úgy tűnik, hogy minden kapcsolatot megszakítottak a királyi családdal - kivéve Eugenia hercegnőt -, így elkerülhetetlennek tűnik, hogy celebekként éljék az életüket" - mondta az Expressnek Jennie Bond királyi szakértő, aki bírálta a párt azért, mert állítólag a Kardashian családdal építenek kapcsolatot. „Személy szerint úgy gondolom, hogy nevetséges és meglehetősen megalázó lenne a Kardashianoknál megjelenni. Szerintem ők jobbak ennél" - mondta. Egy bennfentes pedig elmondta, a királyi családra nézve az is kellemetlen, hogy Eugénia hercegnő és Harryék ilyen közel állnak egymáshoz.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.