Vilmos herceg még jobban haragszik Harryre, mint eddig: megint elrúgta a pöttyöst

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
harag Meghan Markle Netflix Vilmos herceg Harry herceg
Vilmos herceg különösen dühös testvérére, Harryre a Netflixszel kötött szerződése miatt - ugyanazzal a streaming szolgáltatóval üzletel, amely A korona című sorozatot is készíti.

Harry herceg új, Netflixszel kötött szerződése miatt nagyon kiakadt Vilmos herceg. A trónörökös úgy érzi, a szolgáltató kizsákmányolja a családját. Harry és felesége, Meghan Markle több millió dolláros szerződést kötött a platformmal, és tavaly is itt jelent meg vitatott dokumentumfilmjük, amelyben királyi rokonaikat, köztük Vilmost és Károly királyt vették célba. És ha ez nem lenne elég: hamarosan kezdődik A korona hatodik, befejező évada, melyben Diana hercegnét szellemként ábrázolják.

Vilmos és Harry továbbra sem békül Forrás: AFP


Egyes források szerint Vilmos nagyon kiakadt Harry és a Netflix üzletén. A Mirror a Daily Beastre hivatkozva azt írja, Vilmos sok minden miatt dühös Harryre, a Netflix miatt is.

"Vilmos úgy érzi, a szolgáltató kizsákmányolja a családot és az édesanyja emlékét. Egészen biztosan nem fogja megnézni, már most rosszul van az egésztől" - írta a lap egy bennfentesre hivatkozva.

Nem tudni, hogy a királyi család mely tagjai látták A korona eddigi részeit, de Károly király kitart amellett, hogy a sorozatban való ábrázolása nem felel meg a valóságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.