Fordulópont jöhet Harry és a királyi család kapcsolatában: szívesen töltenék együtt a karácsonyt

Forrás: MTI/AAP/Brendan Esposito -
fordulópont karácsony királyi család Harry Meghan Markle
Harry és a királyi család kapcsolatában áttörés következhet, miután a herceg felhívta apját annak születésnapján.

Harry herceg és Meghan Markle elfogadnák a meghívást, hogy Károly királlyal és a királyi család többi tagjával töltsék a karácsonyt Sandringhamben – állítják a bennfentesek, hozzátéve, hogy „fokozott védelemre" lehet szükségük ahhoz, hogy ez megtörténjen.

Harry és Meghan szívesen töltenék a karácsonyt a királyi családdal Forrás: MTI/AAP/Brendan Esposito

Sussex hercege, aki Kaliforniában él Meghan Markle-lel és két gyermekükkel, kedden beszélt Károly királlyal, apja 75. születésnapja alkalmából. Források azt mondták a The Timesnak, hogy a beszélgetés „fordulópontot" jelenthet Harryék és a király viszonyában. Ezt a kapcsolatfelvételt olyan felvetések követték, hogy a pár hajlandó lenne elfogadni egy meghívást, hogy az ünnepi időszakot Nagy-Britanniában töltsék. Az is felmerült, hogy a nyár folyamán a skóciai Balmoralba is szívesen elmennének.

„Nem tudom elképzelni, hogy Sussexék visszautasítanának egy meghívást, hogy töltsenek időt őfelségével" - mondta egy forrás a lapnak. „Egyelőre még nem kaptak meghívást az ünnepekre" - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.