Újabb botrány készül kirobbanni a királyi családban: ismét Harryék és a palota között van feszültség

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle III. Károly király Harry herceg születésnap
Károly király születésnapja körül alakult ki egyet nem értés: állítólag meghívták Harryéket az ünnepségre, akik nem akarnak részt venni a bulin, de a királyi családból kivált pár azt állítja, nem is tudtak a partiról. 

Harry herceg és Meghan Markle nem vették fel a kapcsolatot a Buckingham-palotával a Károly király 75. születésnapi ünnepségére való meghívásukkal kapcsolatban - állították a források.

III. Károly király jövő kedden, november 14-én ünnepli 75. születésnapját egy partival a Clarence House-ban a legközelebbi barátai és családtagjai körében. A The Sunday Times arról számolt be, hogy Harry herceg visszautasította a meghívást a születésnapi ünnepségre, és helyette Kaliforniában marad.

De Sussexék szóvivője a MailOnline-nak elmondta, hogy a párral eleve nem is vették fel a kapcsolatot az ünnepséggel kapcsolatban.

Forrás: AFP/Angela Weiss

„Semmilyen kapcsolatfelvétel nem történt Őfelsége közelgő születésnapjára szóló meghívással kapcsolatban. Elkeserítő, hogy a Sunday Times félreérthetően közölte ezt a történetet" - mondták.

Egy a Sussexékhez közel álló forrás azt mondta, hogy nem csak, hogy nem hívták meg a párt, de a történetek megjelenéséig egyáltalán nem is tudtak semmilyen buliról. „Nem kaptak semmilyen meghívót, és nem tudtak semmilyen ünnepségről, amíg a történetek ki nem derültek" - mondta a forrás.

Hozzátették, hogy Harryéket általában bevonták a jelentős események tervébe, annak ellenére, hogy egyre nagyobb a szakadék köztük és a királyi család többi tagja között.

Ebben az esetben nem így történt, és ez így van rendjén. Biztos vagyok benne, hogy a herceg megtalálja majd a módját, hogy magánúton elérje Őfelségét, hogy boldog születésnapot kívánjon, ahogy mindig is tette. A The Timesban megjelent cikket és az azt követő történeteket úgy állították be, hogy úgy tűnjön, mintha a herceg visszautasítaná az apját, pedig nem így van."

A Buckingham-palota szóvivője nem kívánt nyilatkozni, mondván, hogy a palota nem kommentál személyes családi ügyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.