Újabb botrány a brit királyi családban: Vilmosról és Katalinról csúnya dolgok derülhetnek ki

katalin hercegné Meghan Markle brit királyi család Omid Scobie Vilmos herceg
Már a pénteki megjelenése előtt nagy port kavart Omid Scobie új, a brit királyi családról szóló Végjáték: A királyi család és a Monarchia harca a túlélésért című könyve, amelyben szó esik arról is, hogy Meghan Markle rasszizmussal vádolta az uralkodóház két tagját. Azt is tudni lehet, hogy a szerző nem éppen hizelgően nyilatkozik Vilmosról és Katalinról, de az igazi botrány valószínűleg a kötet megjelenése után várható. 

Bár a Buckingham palota nem kommentálta az értesüléseket, bennfentesek szerint Scobie számos állítása valótlan, és ezzel Meghan Markle rasszizmusvádjai is hiteltelenek, hiszen a szerző nem nevezi meg azt a két embert a könyvében, akik állítólagosan megjegyzéseket tettek Archie bőrszínére.

Vilmos herceg és Katalin nem lesz boldog attól, amit az Endgame-ben olvashatnak. Forrás: Pool/Samir Hussein/WireImage - Anadolu Agency via AFP

A The Sunday Timesnak adott legutóbbi interjújában Scobie Vilmost forrófejű, hataloméhes emberként jellemzi, aki piszkos manipulációktól sem riad vissza, és annak is hangot adott, hogy Katalinról sincs jó véleménnyel. A jólértesültek szerint Vilmos időnként hajlamos az indulatos viselkedésre, mint ahogy a windsoriak általában, de emögött sosincs rosszindulat. Arról is olvasni lehet, hogy Vilmost valószínűleg Katalin jellemzése idegesíti majd fel a legjobban, ugyanis rendkívül büszke feleségére, kiváltképpen a közjóért tett munkájára — irja a DailyMail.

Úgy tudni Scobie információitól Harry és Meghan is elhatárolódnak, annak ellenére, hogy a szerző azt állítja, jónéhány intim részletet — a királyi család többi tagjával folytatott levelekről, telefonhívásokról, üzenetváltásokról — pont tőlük tudott meg.

Az előzetesek szerint az Endgame-ben Markle azt is kifejti, nem hajlandó visszatérni a királyi családba, hogy ott marionettbábuként rángathassák és ezért nem vett részt Károly megkoronázásán sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.