Vilmos és Katalin gyerekeinek dadája sosem mondhat ki egy bizonyos szót: ez az oka

Forrás: Wikipedia -
katalin hercegné szabály Vilmos herceg dada gyerek
Vilmos herceg és Katalin köztudottan személyiségközpontúan nevelik a gyerekeiket. Bár tudják, hogy  bármelyik utódjukból uralkodó lehet, fontosnak tartják, hogy a protokoll elsajátítása mellett – amennyire lehetséges – egyszerűen éljenek. Ennek a jegyében születhetett meg az a döntés is, hogy Györgyöt, Saroltát és Lajost a dadájuk nem emlegetheti „kölykökként" vagy hívhatja őket „srácoknak".

Mivel Vilmos herceg és Katalin hercegné tavaly a londoni Kensington-palotából a sokkal kisebb, a windsori birtokon álló Adelaide Cottage-ban költözött, a személyzet legtöbb tagja már nem lakik velük. Ennek ellenére a gyerekek dadája, Maria Borrallo velük tölti a napjainak nagy részét. A kapcsolatuk nagyon régi, még György herceg néhány hónapos korában kezdték alkalmazni az asszonyt.

Vilmos és Katalin nem engedi, hogy a dada gyerekeknek szólítsa Györgyöt, Saroltát és Lajost. Forrás: Wikipedia

Louise Heren író és történész a Expressnek elárulta,

Mariának egy fő szabályt a kezdetektől be kell tartania: nem nevezheti „srácoknak" vagy „kölyköknek" (Kids angolul) Györgyöt, Saroltát és Lajost, mindig a nevükön kell szólitania őket, vagy ha róluk beszél a „gyermekek", vagy „gyermek" szót kell használnia.

Bár ez nagyon fontos, van még néhány dolog, amelyhez a hercegi pár ragaszkodik, például az, hogy a kiabálás is tilos. Sem a gyerekeknek, sem a gyerekekkel nem szabad emelt hangon beszélni, emellett Katalin, aki állítólag a szüleitől leste el a gyereknevelés fortélyait, néha különféle trükköket is bevet.

Vilmosék műemlék jellegű windsori otthonában kizárólag a házaspár lakik, minden gyermeküknek saját hálószobája van. Az ingatlan a gyerekek érdekeit szem előtt tartva a Lambrook Iskola közelében található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.