Kiderült, miért került kórházba Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi Krausz Gábor Hannaróza kórház vírus
Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza kórházba került a hétvégén. A sztárséf most elárulta, mi történt pontosan, és arról is beszélt, hogy van most Hanni.

Krausz Gábor hétvégén megnyerte a Dancing with the Stars döntőjét, ám öröme nem lehetett teljes: kislánya, Hannaróza ismét kórházba került. Márciusban egy megfázásból kialakult tüdőgyulladás miatt már kezelésre szorult. Hannika azóta szerencsére már jól van, az édesapja számolt be az állapotáról.

„A kislányom most itt van velem és szerencsére már teljesen jól van. Valamilyen vírusfertőzést kapott el, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi. A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni. Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították" - mondta Krausz Gábor a Borsnak.

Hannaróza születésnapját már otthon ünnepelték Forrás: https://www.instagram.com/gabor.krausz/


Krausz Gábor hamarosan Ausztriába megy, ott fog dolgozni. Egy új szállodalánc executive séfje lesz, azt a feladatot kapta, hogy dolgozza ki a gasztronómiai koncepciót.

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta korábban a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.